VERIFICARE MASINA

Verificare mașină pe teren

Pasiunea pentru domeniul auto, dar și respectul pentru clienții noștri ne-au transformat în niște evaluatori foarte corecți.

Așadar, noi te ajutăm să cumperi un autovehicul second-hand care nu prezintă nicio problemă tehnică. Bineînțeles că nici partea estetică nu poate fi exclusă. Este un pachet complet dedicat exclusiv nevoilor tale. Standardele de calitate se vor ridica doar la condiții bune și foarte bune.

Garantăm siguranța serviciilor noastre. Vom efectua o verificare auto înainte de cumpărare ca la carte. În cazul în care autovehiculul va prezenta cea mai mică problemă, noi o vom depista.

Serviciile de verificare auto prin intermediul aplicațiilor online sunt din ce în ce mai utilizate. Însă, precizia unor astfel de metode poate fi uneori superficială. Iată câteva aspecte care pot ieși din raza de acoperire a unei verificări auto profesionale:

  1. Kilometrajul – adesea, aplicațiile online nu pot reda cu exactitate numărul de kilometri reali parcurși cu respectiva mașina. Aplicarea unui tester auto este responsabilă pentru identificarea anumitor senzori. De asemenea, uzura autovehicului poate fi un indicator corect.
  2. Starea motorului – Nu vei fi sigur/ă dacă motorul prezintă scurgeri de ulei.
  3. Cutia de viteze – Nu poți identifica capacitatea cutiei de a schimba corect vitezele.
  4. Filtru de particule – Nu ai posibilitatea de a verifica dacă filtrul este încărcat.
  5. Turbina – Nu poți auzi sunetele scoase de turbină și nici dacă funcționează în parametrii normali.
  6. Injectoare – Nu ai cum să știi dacă injectoarele prezintă sau nu probleme.

Pentru a evita astfel de situații cea mai indicată alternativă este apelarea la un serviciu de verificare auto înainte de cumpărare. Echipa solicitată de specialiști se va deplasa sau te va însoți la locul de vânzare și va efectua o expertiză completă: istoric auto, diagnoză auto, kilometraj real, starea motorului și alte servicii de testare auto.

Noi considerăm că este mult mai avantajos să plătești aproximativ până în 1% din valoarea mașinii pe care dorești să o achiziționezi. Astfel, vei putea identifica orice problemă și poți evita situațiile în care ești nevoit să investești foarte mult în reparații costisitoare.

Câteva sfaturi utile pe care să le iei în considerare:

images

Sfaturi utile

Nu te lăsa păcălit/ă de facturile care îți prezintă reparațiile auto efectuate de vânzător. Sunt multe reprezentanțe auto care în loc să înlocuiască conform procedurii elementele avariate vor folosi chitul pentru a cosmetiza pagubele. Toate părțile unde a fost aplicat chitul se pot desprinde numaidecât chiar și la un impact de proporții mici. O foaie nu poate dovedi corectitudinea vânzătorului.
images

Sfaturi utile

Chiar dacă ți s-a comunicat că a fost avariată nu ai de unde să știi în ce condiții a fost reparată. Și mai ales de cine, dacă a fost reparată de o persoană competentă sau de un amator.
images

Sfaturi utile

Nu mai acorda atât de multă încredere rapoartelor online. În cazul în care autovehiculul a fost avariat și ulterior reparat într-un garaj neautorizat intervențiile asupra lui nu pot fi identificate. Astfel de lucruri se pot întâmpla fie în România, fie în Germania, Belgia, Franța sau Olanda.

Verificari-Auto.Ro

Alege serviciul nostru de verificare auto second hand pentru garantarea siguranței și a calității, iar astfel te vei bucura de investiția în automobil!

dasd