Servicii

Oferim o varietate de servicii

Atenție! 6 din 10 mașini vândute cu ajutorul internetului au daune ascunse. Tocmai de aceea, verificare auto înainte de cumpărare pe care o vom realiza implică o varietate de servicii:

Verificăm autovehiculul ales de tine

0756626256


Efectuăm o verificare completă la fața locului cu ajutorul căreia vei primi un raport auto complex.
Mai multe detalii telefonic

Oferim raport de evaluare unui autovehicul dat spre vânzare


În cazul în care te-ai hotărât să vinzi o mașină second hand, ar fi bine să fii sincer cu potențialii cumpărători. Realizăm un raport de evaluare care îi va oferi noului deținător toate detaliile de care ai nevoie. În plus, îți vei spori șansele de a fi contactat. Vor fi surprinse atât aspectele pozitive, cât și cele negative cu o precizie foarte mare. De asemenea, vei da senzația că pui accent pe calitate înainte de toate și vei stârni interesul multor persoane.
Afla istoricul masinii inainte de cumparare

Evaluăm și verificăm riguros flote auto


Efectuăm o verificare auto și a flotelor auto cumpărate îndeosebi de firme. Cu siguranță că munca depusă este mult mai mare. Însă, de-a lungul timpului am acumulat experiență care să ne ajute să realizăm rapid și sigur tot ceea ce ne-am propus.
Stii ce cumperi

Căutăm și sortăm anunțuri


Fluxul de anunțuri care apar în spațiul virtual este unul atât de mare, încât nu știi exact pe care să îl alegi. Noi vom utiliza o metodă mult mai simplă. Vom asculta cerințele tale și standardele pe care te aștepți ca o mașină second hand să le îndeplinească și vom începe căutarea. De asemenea, vom lua în calcul și mărcile preferate, dar și bugetul pe care îl ai la dispoziție și vrei să îl aloci. Timpul în care vei fi nevoit să aștepți nu va fi unul care să se întindă pe intervale lungi.
Atentie! 6 din 10 masini vandute pe internet au daune ascunse

Cautare anunt in afara tarii


Cautare anunt in afara tarii, sunat la parc sau vanzator, suntem vorbitori de Germana, Engleza si Franceza. Stabilirea detaliilor in vederea vizionarii, verificarii si cumpararii autovehicului din afara tarii. Bineinteles insotiti de dvs. in tara respectiva.
Suntem solutia completa pentru a cumpara o masina second hand in siguranta

Serviciile noastre sunt atent selectate pentru a oferi calitatea așteptată. Suntem soluția completă pentru a cumpăra o mașină second hand în siguranță!

dasd